lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 3 Ocak 2021 #1 PUBG Mobile hesabına bağlı Twitter hesabı çalınırsa bu kişi PUBG hesabını da çalabilir mi?
KS KS lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 3 Ocak 2021 #11 Peki hesabın sahibinin hesaba erişimi engelleyebilir mi? (Arkadaşım için soruyorum oyunun en ufak şeyini bilmediğim için) Artı 0 Eksi
Peki hesabın sahibinin hesaba erişimi engelleyebilir mi? (Arkadaşım için soruyorum oyunun en ufak şeyini bilmediğim için)
qGhosT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #12 lampeonn dedi: Peki hesabın sahibinin hesaba erişimi engelleyebilir mi? (Arkadaşım için soruyorum oyunun en ufak şeyini bilmediğim için) Genişletmek için tıkla... Aynı anda giremezsiniz o kadar. Erişimi engelleyemez. Şifre değiştirirse de giremez. Artı 0 Eksi
lampeonn dedi: Peki hesabın sahibinin hesaba erişimi engelleyebilir mi? (Arkadaşım için soruyorum oyunun en ufak şeyini bilmediğim için) Genişletmek için tıkla... Aynı anda giremezsiniz o kadar. Erişimi engelleyemez. Şifre değiştirirse de giremez.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #13 Sanmıyorum. Hesap kontrolü onda olacak çünkü. Artı 0 Eksi