PUBG Mobile Tencent uzağı renderlama sorunu

Talha Çelebi

Centipat
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar öncelikle benim sorunum şu bilgisayarda açık dünya oyunları oynarken render sorunu yaşıyorum işlemci değiştim (i3 2100 - i5 3330) ekran kartı değiştim ( NVIDIA 9800 GT - R7 370 4 GB ASUS ROG STRIX ) sorun yine aynı hatta anakart bile değiştim (Foxconn 2abf - ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0 özellikle PUBG Mobile Tencent'te (emülatör) uçaktan atlarken olsun, evler olsun yanımda 50M uzaktaki düşman olsun PC düzgün renderlamıyor 8X açınca uzaktaki bir nesneyi az çok görebiliyorum monitörüm eski VGA bir monitör ekran kartından DVI-ıdan VGA ile görüntü alıyorum bununla pek alakası olduğunu sanmıyorum ayrıca oyunun çözünürlüğü ile monitör uyumsuz olabilir mi onu da merak ettim fakat sorun sanırım HDD 7-8 yıllık bir HDD Samsung SP2504C hiç bad sector falan( HD Tune 50 MB civarı okuma ve yazma hızı gözüküyor ) gözükmüyor üzerinde sorunu ben de anlamadım açıkçası bu tarz açık dünya oyunlarında özellikle SSD gerekiyor farkındayım fakat bir türlü bütçe biriktirip alamadım başka masraflar çıktı şimdi SSD alınca sorun çözülür mü yoksa monitörden dolayı mıdır zaten SSD alacağım kısa bir süre içinde fakat sorun bu mu onu anlamadım, kesin bir şey söyleyebilir miyiz helpp şimdiden herkese teşekkür ederim!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı