tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 PUBG Mobile turnuvalara nasıl katılınır, bilgisayar da ekibim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 PUBG Mobile resmi Discord sunuculardında turnuvalar yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
KS KS tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 pudjammm dedi: PUBG Mobile resmi Discord sunuculardında turnuvalar yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle bir şey biliyorum fakat takımım yok takım nasıl bulacagım. Artı 0 Eksi
pudjammm dedi: PUBG Mobile resmi Discord sunuculardında turnuvalar yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle bir şey biliyorum fakat takımım yok takım nasıl bulacagım.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #4 tahakavalci53 dedi: Evet bende öyle bir şey biliyorum fakat takımım yok takım nasıl bulacagım. Genişletmek için tıkla... Takımsız turnuvalara girmeniz zor bir ekibe katılmanız lazım tek çare o. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
tahakavalci53 dedi: Evet bende öyle bir şey biliyorum fakat takımım yok takım nasıl bulacagım. Genişletmek için tıkla... Takımsız turnuvalara girmeniz zor bir ekibe katılmanız lazım tek çare o.
KS KS tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 pudjammm dedi: Takımsız turnuvalara girmeniz zor bir ekibe katılmanız lazım tek çare o. Genişletmek için tıkla... O zaman benim 3 tane arkadaşım var çok'da iyi oynamıyolar fakat ben turnuvalara girmek ıcın onlarla bir ekip kurdum nasıl gireceğim turnuvalara Discord'da kayıt yerleri falan mı var. Artı 0 Eksi
pudjammm dedi: Takımsız turnuvalara girmeniz zor bir ekibe katılmanız lazım tek çare o. Genişletmek için tıkla... O zaman benim 3 tane arkadaşım var çok'da iyi oynamıyolar fakat ben turnuvalara girmek ıcın onlarla bir ekip kurdum nasıl gireceğim turnuvalara Discord'da kayıt yerleri falan mı var.