Rip333 Yoctopat Katılım 16 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 09:11 #1 PUBG mobilde yıllardır oynadığım ve içi dolu olan bir hesabım var Twitter'a bağlı. Geçen gün yeni kasa aldım ve GameLoop indirdim fakat Twitter ile giremiyorum oyuna, her şeyi denedim hala olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 10:01
PUBG mobilde yıllardır oynadığım ve içi dolu olan bir hesabım var Twitter'a bağlı. Geçen gün yeni kasa aldım ve GameLoop indirdim fakat Twitter ile giremiyorum oyuna, her şeyi denedim hala olmuyor.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 2.013 Çözümler 7 Yer Ankara Salı 10:06 #2 Gameloop uygulama ayarlarından Twitter'ı devre dışı bırakıp öyle deneyin bir hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Rip333 Yoctopat Katılım 16 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 10:13 #3 Talisca06 dedi: Gameloop uygulama ayarlarından Twitter'ı devre dışı bırakıp öyle deneyin bir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaldırdım denedim yine olmuyor Artı 0 Eksi
Talisca06 dedi: Gameloop uygulama ayarlarından Twitter'ı devre dışı bırakıp öyle deneyin bir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaldırdım denedim yine olmuyor
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 2.013 Çözümler 7 Yer Ankara Salı 10:17 #4 Rip333 dedi: Tamamen kaldırdım denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop'un Discord adresi var orada Türkçe destek bölümü var onlara sorun hocam. Artı 0 Eksi
Rip333 dedi: Tamamen kaldırdım denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop'un Discord adresi var orada Türkçe destek bölümü var onlara sorun hocam.