zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Midasbuy'dan UC aldım ancak yanlış hesaba aldım. Şu an UC duruyor kullanmadım. İade etme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Arkadaşlar Midasbuy'dan UC aldım ancak yanlış hesaba aldım. Şu an UC duruyor kullanmadım. İade etme şansım var mı?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 the world is yourss dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin mi ya. Kullanmadığım ucyi niye iade edemiyorum ki. Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin mi ya. Kullanmadığım ucyi niye iade edemiyorum ki.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 zıbab ivjj dedi: Kesin mi ya. Kullanmadığım ucyi niye iade edemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hediye yollayın kullanacağınız hesaba. Artı 0 Eksi
zıbab ivjj dedi: Kesin mi ya. Kullanmadığım ucyi niye iade edemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hediye yollayın kullanacağınız hesaba.
KS KS zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 the world is yourss dedi: Hediye yollayın kullanacağınız hesaba. Genişletmek için tıkla... Hocam hediye için royale pass artı istiyo ve yaklaşık 300 tl. Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Hediye yollayın kullanacağınız hesaba. Genişletmek için tıkla... Hocam hediye için royale pass artı istiyo ve yaklaşık 300 tl.
S siyahkusak41 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 Midasbuy üzerinden yüklenen UClerde iade yok diye biliyorum. Sadece oyun içerisinden yapılan yüklemelerde iade yapılıyor. Fakat UCyi harcayıp iade talep edersen mevcut UC miktarın eskiye (-) düşüyor ve sonra yapacağın yüklemelerde kesiliyor. Artı 0 Eksi
Midasbuy üzerinden yüklenen UClerde iade yok diye biliyorum. Sadece oyun içerisinden yapılan yüklemelerde iade yapılıyor. Fakat UCyi harcayıp iade talep edersen mevcut UC miktarın eskiye (-) düşüyor ve sonra yapacağın yüklemelerde kesiliyor.