Turbo14 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 101 3 Ocak 2021 #1 Ben PUBG Mobile oyun içinden 600 uc alacaktım ama olmadı. Bana ucuz ve güvenilir internet siteleri önerir misiniz?
Ben PUBG Mobile oyun içinden 600 uc alacaktım ama olmadı. Bana ucuz ve güvenilir internet siteleri önerir misiniz?
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 3 Ocak 2021 #2 Turbo14 dedi: Ben PUBG Mobile oyun içinden 600 uc alacaktım ama olmadı. Bana ucuz ve güvenilir internet siteleri önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsinin fiyatı aynı. Maksimum 1-2 TL oynar. Daha da düşük fıyatlı sitelere inanmayın. UC gelir ama ban yeme veya UC'lerinizin geri alınma riski var.
Turbo14 dedi: Ben PUBG Mobile oyun içinden 600 uc alacaktım ama olmadı. Bana ucuz ve güvenilir internet siteleri önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsinin fiyatı aynı. Maksimum 1-2 TL oynar. Daha da düşük fıyatlı sitelere inanmayın. UC gelir ama ban yeme veya UC'lerinizin geri alınma riski var.
B bedo123 Centipat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Siteden siteye fiyatlarda farklılık gösterir ama önemli olan önce sitenin güvenilir olması. Benim tavsiyem pubg mobile uc satın almak istersen bestsanal.com sitesinden alışveriş yapman hem çok güvenilirler hemde fiyatları ucuz.
Siteden siteye fiyatlarda farklılık gösterir ama önemli olan önce sitenin güvenilir olması. Benim tavsiyem pubg mobile uc satın almak istersen bestsanal.com sitesinden alışveriş yapman hem çok güvenilirler hemde fiyatları ucuz.