Pubg mobile uzun eşleşme süresi

Gamezone

Kilopat
Oyunun yeni sezonunda rank kasmak için harita fark etmeksizin 5 dakikadan aşağı beklemiyorum. İstisnasız her maç oluyor. Banla ilgili bir sıkıntı yok. Oyunu oynayan kalmadı mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun yeni sezonunda rank kasmak için harita fark etmeksizin 5 dakikadan aşağı beklemiyorum. İstisnasız her maç oluyor. Banla ilgili bir sıkıntı yok. Oyunu oynayan kalmadı mı acaba?

Bir gariplik var sunucular maksimum 2 dakika beklettikten sonra boş yerlere bot atıyor.

Emülatör kullanıyorsanız öyle yeni eşleşme sistemi geldiği için maç bulmuyor.

Hocam her kesde var o sorun rush için maç giriyorum herkes bot oluyor ve eşleşme süresi 2 dakikadan aşağı olmuyor.

Hocam her kesde var o sorun rush için maç giriyorum herkes bot oluyor ve eşleşme süresi 2 dakikadan aşağı olmuyor.
Teşekkür ederim. 10 dk oyun için neredeyse yarım saat bekleyince ben de sıkıntı var diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…