Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarıma Android X86 kurdum. Ama PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite'a girince oyundan aniden atıyor. Bilgisayarımın özelliklerini isterseniz atarım. Bliss OS de kurdum ancak hâlâ aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Merhaba. Bilgisayarıma Android X86 kurdum. Ama PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite'a girince oyundan aniden atıyor. Bilgisayarımın özelliklerini isterseniz atarım. Bliss OS de kurdum ancak hâlâ aynı.
KS KS Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 user716512 dedi: @Salaheddin Türkmen @Yalçın Rüzgar Güngör @muhammetsc sanal ram diyecektim kafa dağınıklığından fiziksel yazmışım. Genişletmek için tıkla... Sanal ram nasıl oluyor? Anlatabilir misin Artı 0 Eksi
user716512 dedi: @Salaheddin Türkmen @Yalçın Rüzgar Güngör @muhammetsc sanal ram diyecektim kafa dağınıklığından fiziksel yazmışım. Genişletmek için tıkla... Sanal ram nasıl oluyor? Anlatabilir misin
Salaheddin Türkmen Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 117 Yer Evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 Yalçın Rüzgar Güngör dedi: Sanal ram nasıl oluyor? Anlatabilir misin Genişletmek için tıkla... Hayali, hayali bi RAM )). Artı 0 Eksi
Yalçın Rüzgar Güngör dedi: Sanal ram nasıl oluyor? Anlatabilir misin Genişletmek için tıkla... Hayali, hayali bi RAM )).
user716512 Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 799 19 Ağustos 2023 #13 @Yalçın Rüzgar Güngör Sanal ram eklemeyi bilmiyorsanız youtube da bir sürü sanal ram nasıl eklenir videoları var ben buraya yazarsam çok uzun olur. Artı 0 Eksi
@Yalçın Rüzgar Güngör Sanal ram eklemeyi bilmiyorsanız youtube da bir sürü sanal ram nasıl eklenir videoları var ben buraya yazarsam çok uzun olur.
KS KS Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #14 user716512 dedi: @Yalçın Rüzgar Güngör Sanal RAM eklemeyi bilmiyorsanız YouTube'da bir sürü sanal RAM nasıl eklenir videoları var ben buraya yazarsam çok uzun olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda Windows üzerinden yapıldığını görüyorum. Windows'tan yapsam sadece Windows için mi olur, yoksa Android sistemimde de çalışır mı? Artı 0 Eksi
user716512 dedi: @Yalçın Rüzgar Güngör Sanal RAM eklemeyi bilmiyorsanız YouTube'da bir sürü sanal RAM nasıl eklenir videoları var ben buraya yazarsam çok uzun olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda Windows üzerinden yapıldığını görüyorum. Windows'tan yapsam sadece Windows için mi olur, yoksa Android sistemimde de çalışır mı?
user716512 Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 799 19 Ağustos 2023 #15 Windows'tan yaparsan yaparsan emülatörde ram seçme kısmında 8 GB olarak gözükür diye biliyorum olmazsa ram satın almaktan başka çare yok. Artı 0 Eksi
Windows'tan yaparsan yaparsan emülatörde ram seçme kısmında 8 GB olarak gözükür diye biliyorum olmazsa ram satın almaktan başka çare yok.