PUBG Mobile vs CoD Mobile vs Free Fire

asauult

Kilopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
GTX1050
Anakart
H81
İşlemci
i7 8750H
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller.

Hemen konuya geliyorum; uzun zamandır PUBG Mobile oynamadım oyunu indirdim ve başladım, 1 haftadır oyuna bakıyorum kimseler yok ya oyuncu kalmamış ya da bana denk gelmedi.
Asıl sorunum su oyuna çok büyük eklentiler, değişiklikler gelmiş oyun PUBG olmaktan çıkmış. Harita, sesler, oynanış falan çok değişmiş.
Google Play'de baktım, birçok benzer oyun gördüm ve forumlarda araştırdım.
Başlıkta eklediğim 3 oyun arasında kaldım. Oynayan ve takip eden arkadaşlar bana öneride bulunabilir mi?
Hangisinden Online fazla, oynaması zevkli, mekanikleri iyi?

PUBG çok bozulmuş oynayasım kalmadı, PC üzerinden emulatör ile oynuyorum, bana öneri ve yorum yazarak bilgi verirseniz sevinirim.
İyi Sosyaller!

Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller.

Hemen konuya geliyorum; uzun zamandır PUBG Mobile oynamadım oyunu indirdim ve başladım, 1 haftadır oyuna bakıyorum kimseler yok ya oyuncu kalmamış ya da bana denk gelmedi.
Asıl sorunum su oyuna çok büyük eklentiler, değişiklikler gelmiş oyun PUBG olmaktan çıkmış. Harita, sesler, oynanış falan çok değişmiş.
Başlıkta eklediğim 3 oyun arasında kaldım. Oynayan ve takip eden arkadaşlar bana öneride bulunabilir mi?

PUBG çok bozulmuş oynayasım kalmadı, PC üzerinden emulatör ile oynuyorum, bana öneri ve yorum yazarak bilgi verirseniz sevinirim.
İyi Sosyaller!

PC üstünde emülatör ile oynayan insan yok, ondan denk gelmiyordur. Bence hiç oynama.

Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller.

İyi sosyaller!

Steam PUBG yani normal PUBG normal şekilde duruyor. Garip eklentiler falan yok. Saçma sapan Event'ler yok. Saf haliyle PUBG. Oyuncu sayısı da yıllar geçse bile Steam'in zirvelerinde. Ayrıca ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Ranked modu açmak ücretli. Ben ücretsiz modunu 120 saat oynadım ve rankeddan farkı yok aynı rekabetciliği koruyor. Oyunda bot gelme olayı falan da yok lobiler full çekiyor. Sisteminiz kaldırıyorsa kesinlikle en iyi seçenek PC PUBG.

Steam PUBG yani normal PUBG normal şekilde duruyor. Garip eklentiler falan yok. Saçma sapan Event'ler yok. Saf haliyle PUBG. Oyuncu sayısı da yıllar geçse bile Steam'in zirvelerinde. Ayrıca ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Ranked modu açmak ücretli. Ben ücretsiz modunu 120 saat oynadım ve rankeddan farkı yok aynı rekabetciliği koruyor. Oyunda bot gelme olayı falan da yok lobiler full çekiyor. Sisteminiz kaldırıyorsa kesinlikle en iyi seçenek PC PUBG.
PC versiyonu oynamam PUBG, ben zamanında parayla aldım sonra bedava oldu üzdü beni. 😅

Fortnite oynayabilirsin.
Zamanında oynadım sarmadı. Şu an baktığım kadarıyla COD Mobile yorumları çok iyi. Free Fire ise grafikleri pek güzel gelmedi

PC versiyonu oynamam PUBG, ben zamanında parayla aldım sonra bedava oldu üzdü beni. 😅

Zamanında oynadım sarmadı. Şu an baktığım kadarıyla CoD Mobile yorumları çok iyi. Free Fire ise grafikleri pek güzel gelmedi.

Tamam da Fortnite her sezon tamamen değişiyor. Silahlar mekanikler hepsi tamamen gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz Battle Royale modu zaten değişiyor her sezon. Sıfır inşa oynarsın PUBG'ye benzesin diyorsan. PUBG Mobile zaten Fortnite'tan daha saçma şu an. Hikayesel altyapı oluşturmuyor sezonlara

Oyunun hala sürekli ilk sezonda kaldığı modu vardı, "mazi sıfır inşa" diye geçiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı