Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 PUBG Mobile için emulatörden mi oynamalıyım yoksa mobilden mi? Hangisi daha kolay? Avantajları neler? FPS sıkıntım yok.
PUBG Mobile için emulatörden mi oynamalıyım yoksa mobilden mi? Hangisi daha kolay? Avantajları neler? FPS sıkıntım yok.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.358 Makaleler 3 Çözümler 21 29 Nisan 2025 #2 Aguree dedi: PUBG Mobile için emulatörden mi oynamalıyım yoksa mobilden mi? Hangisi daha kolay? Avantajları neler? FPS sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Ben emülatör oynuyorum GameLoop üzerinden mobilden oynayamadım emülatör oynadıktan sonra alıştıktan sonra emülatör çok daha keyifli.
Aguree dedi: PUBG Mobile için emulatörden mi oynamalıyım yoksa mobilden mi? Hangisi daha kolay? Avantajları neler? FPS sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Ben emülatör oynuyorum GameLoop üzerinden mobilden oynayamadım emülatör oynadıktan sonra alıştıktan sonra emülatör çok daha keyifli.