TUNAibo4b Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2024 #1 Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "Eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu?
Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "Eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu?
Çözüm Ippo Makonouchi 7 Mayıs 2024 TUNAibo4b dedi: Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu? Genişletmek için tıkla... PUBG akıcı grafiklere al ve en son kare hızına al.
TUNAibo4b dedi: Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu? Genişletmek için tıkla... PUBG akıcı grafiklere al ve en son kare hızına al.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 7 Mayıs 2024 #2 TUNAibo4b dedi: Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu? Genişletmek için tıkla... PUBG akıcı grafiklere al ve en son kare hızına al. Artı 0 Eksi Çözüm
TUNAibo4b dedi: Bugün PUBG Mobile videosu izliyordum en sonunda adam şunu dedi: "eğer grafikleri fulleyip kare hızınıza fullersek daha iyi FPS alırmışız" doğru mu? Genişletmek için tıkla... PUBG akıcı grafiklere al ve en son kare hızına al.
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 7 Mayıs 2024 #3 Hocam ben inanmıyorum o olaya ben genelde akıcı 90+ FPS Config iyle kullanıyordum Config dediğime bakma GFX Tool indirirdim Google'dan o otomatik yapardı. Artı 0 Eksi
Hocam ben inanmıyorum o olaya ben genelde akıcı 90+ FPS Config iyle kullanıyordum Config dediğime bakma GFX Tool indirirdim Google'dan o otomatik yapardı.