5 507320 Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 318 28 Temmuz 2022 #1 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba?
1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba?
OsSie22 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Açmazlar diye düşünüyorum sonuçta hile kullanmışsınız.
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Açmazlar diye düşünüyorum sonuçta hile kullanmışsınız.
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Şansını dene bir daha kullanmayacağını söyle.
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Şansını dene bir daha kullanmayacağını söyle.
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Açılmaz hile açmasaydınız açarlardı belki.
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Açılmaz hile açmasaydınız açarlardı belki.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #5 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hile açarak hesabın açılmasını istiyorsun. Hem diğerlerine haksızlık hem etik değil. Yaptığının cezasını çekmen iyi olur.
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hile açarak hesabın açılmasını istiyorsun. Hem diğerlerine haksızlık hem etik değil. Yaptığının cezasını çekmen iyi olur.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Temmuz 2022 #6 Açılmaz. Neden hile açtınız? Bir de diyorsunuz ticket atsam açılır mı? Miletin hakkını yiyorsunuz iyi ki banlamışlar.
Açılmaz. Neden hile açtınız? Bir de diyorsunuz ticket atsam açılır mı? Miletin hakkını yiyorsunuz iyi ki banlamışlar.
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 830 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #7 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hem milletin illallah ettiği hilecilerden birisiyim diyorsun hem de yardım talebin de bulunuyorsun. Oh olsun , çok ama çok iyi olmuş
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hem milletin illallah ettiği hilecilerden birisiyim diyorsun hem de yardım talebin de bulunuyorsun. Oh olsun , çok ama çok iyi olmuş
U Umut is My Name Femtopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #8 Üzerine bir bardak su iç. Ticket açsan bile işe yaramayacak. Uzak durun şöyle oyunlardan gidin call of duty falan oynayın.
Üzerine bir bardak su iç. Ticket açsan bile işe yaramayacak. Uzak durun şöyle oyunlardan gidin call of duty falan oynayın.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.223 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #9 507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hile açtığın hesabı niye açsınlar.
507320 dedi: 1 sene önce hile açtım, ban yedim fakat şu an hesap lazim oldu. Her gun ticket atsam açarlar mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hile açtığın hesabı niye açsınlar.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 28 Temmuz 2022 #10 Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. Hak etmişsiniz, açılmaması sizin için daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. Hak etmişsiniz, açılmaması sizin için daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.