ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #21 507320 dedi: tabi,yeni hesap açmak çok zor oldugu için acamiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla... O da banlanır merak etmeyin.
507320 dedi: tabi,yeni hesap açmak çok zor oldugu için acamiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla... O da banlanır merak etmeyin.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 29 Temmuz 2022 #22 Her gün ticket atarsan destek birimi seni oradan da banlar. 10 sene nedir, geçer bekle.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #23 507320 dedi: tabi,yeni hesap açmak çok zor oldugu için acamiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla... Hesap açması kolay, giden zamanın değeri ise para ile satın alınamaz Bize koyan bir şey yok, 2 taraftada zararlı çıkan sizsiniz...
507320 dedi: tabi,yeni hesap açmak çok zor oldugu için acamiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla... Hesap açması kolay, giden zamanın değeri ise para ile satın alınamaz Bize koyan bir şey yok, 2 taraftada zararlı çıkan sizsiniz...
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #24 Nope açamazsın. Pubg M para verip açtırabileceğin bir oyun da değildir herhalde.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.352 Makaleler 8 Çözümler 180 29 Temmuz 2022 #25 Egqe dedi: Şansını dene bir daha kullanmayacağını söyle. Genişletmek için tıkla... Merhaba. İnsanların huzurunu bozdum bazılarının psikolojisini bozdum, bazılarının telefonunu yere atmasına yol açtım yaptığım şeyde PUBG'de hile açtımda acaba açar mısınız? Sence mantıklı mı yaparlar mı?
Egqe dedi: Şansını dene bir daha kullanmayacağını söyle. Genişletmek için tıkla... Merhaba. İnsanların huzurunu bozdum bazılarının psikolojisini bozdum, bazılarının telefonunu yere atmasına yol açtım yaptığım şeyde PUBG'de hile açtımda acaba açar mısınız? Sence mantıklı mı yaparlar mı?
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #26 Hocam çok emoji atmışsınız ama açtırabilir. XPLSG dedi: Merhaba. İnsanların huzurunu bozdum bazılarının psikolojisini bozdum, bazılarının telefonunu yere atmasına yol açtım yaptığım şeyde PUBG'de hile açtımda acaba açar mısınız? Sence mantıklı mı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... %99 açmazlar ama %1 yani açabilirler ama kesin değil. Ben sadece şansını denemesini söyledim.
Hocam çok emoji atmışsınız ama açtırabilir. XPLSG dedi: Merhaba. İnsanların huzurunu bozdum bazılarının psikolojisini bozdum, bazılarının telefonunu yere atmasına yol açtım yaptığım şeyde PUBG'de hile açtımda acaba açar mısınız? Sence mantıklı mı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... %99 açmazlar ama %1 yani açabilirler ama kesin değil. Ben sadece şansını denemesini söyledim.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Temmuz 2022 #27 Yan hesapta hile olsanız da bir şey değişmez benim için kaç tane hilelerle vs attım ben