PUBG Mobile'da aşırı bot var

Umut126

Decapat
Daha fazla  
Telefonuma PUBG Mobile yükledim ve hesabımı bağladım. Hesap seviyesi 20 ve her oyuna girdiğimde sadece 5-6 tane gerçek oyuncu var. Kalanların hepsi bot. Ancak başka kişilerle girdiğim zaman gerçek oyuncu sayısı artıyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma PUBG Mobile yükledim ve hesabımı bağladım. Hesap seviyesi 20 ve her oyuna girdiğimde sadece 5-6 tane gerçek oyuncu var. Kalanların hepsi bot. Ancak başka kişilerle girdiğim zaman gerçek oyuncu sayısı artıyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Lig in ne ?

Sorun sende değil PUBG Mobile maçları hızlı bulsun diye bot atıyor.

Dostum ama aşırı fazla bot atıyor 5-6 oyuncu kalan herkes bot :D
Doğal bir şey aslında normal karama haddinin üstünde bot var 5-6 oyuncu kalanı bot :D
Avrupa da mı oynuyorsun?

Rank yoksa ilk başlarda botlarla oynatıyor genelde, sonra normal oyuncular geliyor. En azından ben oynarken böyleydi.

Ya belki ranktan dolayı bilemiyorum başka birisiyle girince oyuncu sayısı bayağı artıyor bot azalıyor.
Avrupa da mı oynuyorsun?

Rank yoksa ilk başlarda botlarla oynatıyor genelde, sonra normal oyuncular geliyor. En azından ben oynarken böyleydi.
Evet Avrupa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı