Çözüldü PUBG Mobile'da hile çok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlarımla oynuyoruz ama bir türlü birinci olamadık kaç gündür. Biz kötü oynuyoruz tamam ama diğer herkes çok mu iyi oynuyor? Yoksa hile mi fazla? Aramızdaki en yüksek rütbeli kişi platin. Avrupa serveri. GameLoop.

Emülatör kısmında hile daha çok sanırım. Mobil platformda biraz daha zor olabiliyor. Hileye erişmek zor bir şey değil. Hala kanıtlayamadım ama geçen oynarken yine hile olduğuna emin olduğum insanlara denk geldim. Artık ban da yemiyorlar maalesef

Emulator da hile var
Mobilde bayağı az.

Emülator üzerinden oynayanlar bypass kullanıp mobil versiyon ile oynayabiliyorlar.

O nasil oluyor?

Bizim takim digerlerine gore gucsuz kaliyor cunku sadece ben emulatrum. Diger 3 kisi mobil. Birinin cihazi da Galaxy A21. Ben de zaten iyi oynamiyrum. Yani mobillerle oynasam diger takimlara karsi ustunluk kuramayiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…