Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #11 HUNTEx dedi: Eğer Samsung bir telefonun varsa o yüzde 90 indirim veriyor. 155 T'lik UC'yi 15 civarı liraya alabiliyorsun. Ama şu an nedense Samsung checkout bozuk. Sende de aynı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Emülatörden oynuyorum.
HUNTEx dedi: Eğer Samsung bir telefonun varsa o yüzde 90 indirim veriyor. 155 T'lik UC'yi 15 civarı liraya alabiliyorsun. Ama şu an nedense Samsung checkout bozuk. Sende de aynı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Emülatörden oynuyorum.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.875 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #12 Lithel dedi: Emülatörden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bir Samsung telefon varsa ondan hesabına giriş yapıp alabilirsin. Sonra tekrar emülatöre giriş yapıp oynamaya devam edebilirsin.
Lithel dedi: Emülatörden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bir Samsung telefon varsa ondan hesabına giriş yapıp alabilirsin. Sonra tekrar emülatöre giriş yapıp oynamaya devam edebilirsin.