1 1koray5 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi.
Çözüm 4 4 44rrdda 19 Haziran 2025 1koray5 dedi: Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... *Hocam attığım görseldeki Sizde mikrofon kapalı olabilir (görseldeki ses ayarı) *Veya mikrofona izin vermemiş de olabilir *Karşı tarafın hoparlöri kapalıdır *Attığım görsele ayarlardan bakın hocam.
1koray5 dedi: Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... *Hocam attığım görseldeki Sizde mikrofon kapalı olabilir (görseldeki ses ayarı) *Veya mikrofona izin vermemiş de olabilir *Karşı tarafın hoparlöri kapalıdır *Attığım görsele ayarlardan bakın hocam.
4 44rrdda Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #2 1koray5 dedi: Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... *Hocam attığım görseldeki Sizde mikrofon kapalı olabilir (görseldeki ses ayarı) *Veya mikrofona izin vermemiş de olabilir *Karşı tarafın hoparlöri kapalıdır *Attığım görsele ayarlardan bakın hocam. Dosya Ekleri Screenshot_2025-06-19-20-34-21-733_com.tencent.ig.jpg 113,9 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi Çözüm
1koray5 dedi: Telefonum iPhone 14 ama ne lobide ne de maçın içinde sesim karşıya gitmiyor. Silip yükledim de çık gir de yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... *Hocam attığım görseldeki Sizde mikrofon kapalı olabilir (görseldeki ses ayarı) *Veya mikrofona izin vermemiş de olabilir *Karşı tarafın hoparlöri kapalıdır *Attığım görsele ayarlardan bakın hocam.