Lasteii Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-13500H CPU 2.6 GHz NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU 8GB 16 GB Ram 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2024 #1 PUBG mobilde ses kasmak için kulaklık lazım. Favors K98 Oyuncu Kulaklığı Minimum Delay Işıklı Metal Kasa Bluetooth Fiyatı - Trendyol Favors K98 Minimum Delay Işıklı Metal Kasa Gaming Bluetooth Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sony MDR-EX15APB Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sony MDR-EX15APB Kulakiçi Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Ben bunları buldum hangisini önerirsiniz ya da öneriniz var mı?
PUBG mobilde ses kasmak için kulaklık lazım. Favors K98 Oyuncu Kulaklığı Minimum Delay Işıklı Metal Kasa Bluetooth Fiyatı - Trendyol Favors K98 Minimum Delay Işıklı Metal Kasa Gaming Bluetooth Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sony MDR-EX15APB Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sony MDR-EX15APB Kulakiçi Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Ben bunları buldum hangisini önerirsiniz ya da öneriniz var mı?
R Rekaston Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Önerim yok ama ses kasacaksan Bluetooth'lu kulaklık alma.
pathkullancısı3818 Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 Sony marka olan tabii ki.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Ses kasan bir oyuncu BT tercihleri arasında varsa bir şey önermeyeceğim kusura bakmayın isterse ms vb hiç önemli değil, BT mi o kadar.
Ses kasan bir oyuncu BT tercihleri arasında varsa bir şey önermeyeceğim kusura bakmayın isterse ms vb hiç önemli değil, BT mi o kadar.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.879 Çözümler 6 5 Şubat 2024 #5 Sony olanı var bende gayet iyi.