Y yusuf3468 Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 PUBG Mobile'de tekli, eşli, takımlı. Hangisini oynasam daha hızlı rank kasabilirim?
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 Arkadaşların falan oynuyorsa iyi oynayanlardan team yap, kaç kişi olursan o şekilde ben tekli kasıyorum hızlı sayılır.
Arkadaşların falan oynuyorsa iyi oynayanlardan team yap, kaç kişi olursan o şekilde ben tekli kasıyorum hızlı sayılır.
Y yusuf3468 Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 GhOstseOul dedi: Arkadaşların falan oynuyorsa iyi oynayanlardan Team yap, kaç kişi olursan o şekilde ben tekli kasıyorum hızlı sayılır. Genişletmek için tıkla... Oynayan arkadaşım hiç yok takımlı oynayınca da eşleşmeden kötüler geliyor. Eşli ya da tekli arasında kaldım. En çok bot atan hangisi biliyor musun?
GhOstseOul dedi: Arkadaşların falan oynuyorsa iyi oynayanlardan Team yap, kaç kişi olursan o şekilde ben tekli kasıyorum hızlı sayılır. Genişletmek için tıkla... Oynayan arkadaşım hiç yok takımlı oynayınca da eşleşmeden kötüler geliyor. Eşli ya da tekli arasında kaldım. En çok bot atan hangisi biliyor musun?
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 yusuf3468 dedi: Oynayan arkadaşım hiç yok takımlı oynayınca da eşleşmeden kötüler geliyor. Eşli ya da tekli arasında kaldım. En çok bot atan hangisi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Tekli.
yusuf3468 dedi: Oynayan arkadaşım hiç yok takımlı oynayınca da eşleşmeden kötüler geliyor. Eşli ya da tekli arasında kaldım. En çok bot atan hangisi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Tekli.