popcorwn Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim.
PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #2 popcorwn dedi: PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında uçak bilgisinde göster gibi bir kısım vardı diye hatırlıyorum hocam.
popcorwn dedi: PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında uçak bilgisinde göster gibi bir kısım vardı diye hatırlıyorum hocam.
Baron1660 Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 popcorwn dedi: PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü buldunuz mu acaba?
popcorwn dedi: PUBG da Prime Plus abonelik aldım ucler falan geldi fakat uçakta gözükmüyor. Sebebi nedir? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü buldunuz mu acaba?