INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #1 GameLoop'dan PUBG Mobile indirdim ama oyun hiç akıcı değil. 20FPS alıyorum. FPS'i nasıl yükseltirim? Hangi ayarları yapmalıyım? Sistem bilgisi: -Işlemci: AMD Phenom(tm) II X6 Processor 2.80GHz. -RAM: 8 GB 1066MHz. -Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450.
GameLoop'dan PUBG Mobile indirdim ama oyun hiç akıcı değil. 20FPS alıyorum. FPS'i nasıl yükseltirim? Hangi ayarları yapmalıyım? Sistem bilgisi: -Işlemci: AMD Phenom(tm) II X6 Processor 2.80GHz. -RAM: 8 GB 1066MHz. -Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450.
G.Serdar Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 Ayarlardan ödün vererek veya kesenin ağzını açarak G.Serdar dedi: Ayarlardan ödün vererek veya kesenin ağzını açarak Genişletmek için tıkla... Yada stadia gibi plartformlara yönelmek ama bunlardan daha önce hiç kullanmadım Son düzenleme: 12 Aralık 2020
Ayarlardan ödün vererek veya kesenin ağzını açarak G.Serdar dedi: Ayarlardan ödün vererek veya kesenin ağzını açarak Genişletmek için tıkla... Yada stadia gibi plartformlara yönelmek ama bunlardan daha önce hiç kullanmadım