PUBG Mobile'e dönülür mü?

Yer
İstanbul
Merhaba dostlar. Sezon 2'den 2021'in Mart'ına kadar oyunu oynuyordum. Sonrasında bunaldım ve bıraktım. Yani neredeyse 2 senedir oyunu oynamıyorum. Sizce dönülür mü? Pişman olur muyum?

Hala oynayanları anlamıyorum oyunun eski halinden eser kalmadı, her güncelleme daha da içine ettiler milleti oyunda tutacağız diye. Boş oyun, iyice saçmaladılar.

Merhaba dostlar. Sezon 2'den 2021'in Mart'ına kadar oyunu oynuyordum. Sonrasında bunaldım ve bıraktım. Yani neredeyse 2 senedir oyunu oynamıyorum. Sizce dönülür mü? Pişman olur muyum?
Bende eskiden oynuyordum. Bıraktığım içinde baya mutluyum. Bence dönülmez ve gereksiz stres yapan bir oyun. Benim gözümde en gereksiz oyunlardan bir tanesi artık.

Mobil oyunlarla pek haşır neşir değilim fakat bildiğim kadarıyla yaklaşık 1 yıl önce PUBG: New State çıktı ve grafikleri de PUBG Mobile oyununa kıyasla daha iyi, yani daha çok PUBG oynuyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

3 yıl önce j7 ile 25 FPS oynarken bile zevk alırdım. Şimdi 90FPS bile oynasan zevk vermiyor.

Öyle gözükse de yine insanı sinir eden tipler var. Call of Duty Mobile daha iyi gibi.

Ayrıca ekleyeyim, yıllar önce bilgisayarım pek iyi olmadığı için PUBG Mobile Emulator versiyonunu oynuyordum ve o zamanlar gayet de keyif veriyordu fakat arkadaşlarımdan, kuzenlerimden gördüğüm kadarıyla şu an pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…