PUBG Mobile'e tekrar başlanır mı?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Aranızda oynayan var mı bilmiyorum ama ben oynuyordum saçma sapan özellikler gelmişti bir ara sonra sildim ben. Şimdi oynanır mı? 2 yıl önce bırakmıştım, emülatörden oynayacağım. 65 level hesabım vardı. Sizce zorlanır mıyım? Oyun çok değişti mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O oyunu oynayip da kurt (irk olarak) olmayan biri gormedim. Bos oyun.

İkinci sezonda beri oynayan biri olarak tavsiyem başlamamanız yönünde.

O oyunu oynayip da kurt (irk olarak) olmayan biri gormedim. Bos oyun.
Hocam bir ara Araplar çoktu şimdi onlar arttı iyice.

Benim tavsiyem de başlamayın. Ben arada 1-2 el atıp çıkıyorum hep. Yeni gelen mod da zaten çöp. Anime modu getirmişler PUBG Mobile'a. Ne alaka ise artık. Eskiden düşük FPS'de bile zevk veriyordu ancak şimdi çöp durumda.

Oynamayın oyunu bayağı mahvettiler. Eski PUBG'dan eser kalmadı. Tencent Games gitti Level Infinite diye marka geldi.

Hileler ve gereksiz güncellemeler çok fazla oldu, bu aralar oyuna sadece arkadaşlarımla muhabbet için giriyorum öbür türlü hiç girilecek gibi değil bence.

Oynayan kişilerin youtube hesaplarında saçma futbol editleri oluyor öyle söyleyeyim.

Oynamayın oyunu bayağı mahvettiler. Eski PUBG'dan eser kalmadı. Tencent Games gitti level ınfinite diye marka geldi.

Kanka zaten oyun Tencent'in level infinite Tencent'in alt şirketi. Geliştiren hâlâ Tencent ve krafton sadece level infinite yayınlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…