Gencer Atmaca Kilopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyunu yükledim, oyuna girmek istediğimde bu hatayı alıyorum: "Cannot find 'MSVCP140.dll'. Please, re-install this aplication." Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2017
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyunu yükledim, oyuna girmek istediğimde bu hatayı alıyorum: "Cannot find 'MSVCP140.dll'. Please, re-install this aplication." Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
B Bluechild Hectopat Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2017 #11 Hocam dün yardımcı olacağım demiştiniz, müsait olunca Teamwiewer veriyim size zahmet yardım eder misiniz? mr.acar Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2017 Artı 0 Eksi
Hocam dün yardımcı olacağım demiştiniz, müsait olunca Teamwiewer veriyim size zahmet yardım eder misiniz? mr.acar
B Bluechild Hectopat Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2017 #13 Tamam buradayım, haber beklıyorum sizden. Teamwiewer ID: 340 611 467 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2017 Artı 0 Eksi
KS KS Gencer Atmaca Kilopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2017 #14 Geç oldu ama çok teşekkür ederim.Bir sorum daha var benim işletim sistemim windows 10 ama etkin değil indirdiğim programın çalışmasını etkiler mi ? Artı 0 Eksi
Geç oldu ama çok teşekkür ederim.Bir sorum daha var benim işletim sistemim windows 10 ama etkin değil indirdiğim programın çalışmasını etkiler mi ?
M Mr.Acar Ziyaretçi 1 Aralık 2017 #15 @Gencer Atmaca yok etkilemez. Ancak Windows 10 lisansı almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
C Canberk Balaban Hectopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2017 #16 @Silinen üye Sizin dediklerinizi yaptığım halde bendede olmadı bende team wiever versem musait bir zamanda bakabilirmisiniz? Artı 0 Eksi
@Silinen üye Sizin dediklerinizi yaptığım halde bendede olmadı bende team wiever versem musait bir zamanda bakabilirmisiniz?
İlkayEKER Hectopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2017 #17 @Silinen üye Size ne kadar teşekkür etsem az yardımlarınız için sağolun yapmayı başardım. Başka bir sorunum olduğu zaman ilk önce size danışacağım. Son düzenleme: 2 Aralık 2017 Artı 0 Eksi
@Silinen üye Size ne kadar teşekkür etsem az yardımlarınız için sağolun yapmayı başardım. Başka bir sorunum olduğu zaman ilk önce size danışacağım.
M Mr.Acar Ziyaretçi 2 Aralık 2017 #18 Sorun olan herkes önce DWI raporunu paylaşsın. Sonra buradan çözemezsek bağlanıp bakarız. @Canberk Balaban DWI raporu alabilir miyim? Yada TeamViewer ID ve şifre. [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b @İlkayEKER bir sorunuz olursa, o konu içinde etiketlemeniz yeterli. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2017 Artı 0 Eksi
Sorun olan herkes önce DWI raporunu paylaşsın. Sonra buradan çözemezsek bağlanıp bakarız. @Canberk Balaban DWI raporu alabilir miyim? Yada TeamViewer ID ve şifre. [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b @İlkayEKER bir sorunuz olursa, o konu içinde etiketlemeniz yeterli.
mesut.kocaman Hectopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #19 @Mr.Acar hocam bende msvcp140.dll hatası alıyorum lütfen banada bi yardımcı olabilir misin? @İlkayEKER hocam mr.acar a nasıl ulaşabiliriz aynı problem bende de mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2017 Artı 0 Eksi
@Mr.Acar hocam bende msvcp140.dll hatası alıyorum lütfen banada bi yardımcı olabilir misin? @İlkayEKER hocam mr.acar a nasıl ulaşabiliriz aynı problem bende de mevcut.
Ali g. Erdoğan Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #20 @Mr.Acar bende aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misin ? Artı 0 Eksi