XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Eylül 2021 #11 @schlss @xxpite kendiniz oynadığınız için o oyunun artık bittiğini kabul etmek istemiyorsunuz ama siz istemeseniz de evet o PUBG Mobile artık eskidi ve insanlar yeni oyunlara başladı.
@schlss @xxpite kendiniz oynadığınız için o oyunun artık bittiğini kabul etmek istemiyorsunuz ama siz istemeseniz de evet o PUBG Mobile artık eskidi ve insanlar yeni oyunlara başladı.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 18 Eylül 2021 #12 En yakın indirim kasım ayında sonbahar indirimi olacak. Tam tarih mevcut değil diye biliyorum. Düzeltme sonbahar indirimi 26 Kasım'da olacakmış.
En yakın indirim kasım ayında sonbahar indirimi olacak. Tam tarih mevcut değil diye biliyorum. Düzeltme sonbahar indirimi 26 Kasım'da olacakmış.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 18 Eylül 2021 #13 Açıkcası bilmiyorum ama PUBG alacak bütçeniz yoksa COD Warzone oynamanızı öneririm, ben de şuan indiriyorum 30 gb yüklendi. Videolardan izlediğim kadarıyla Warzone, PUBG'den kat kat daha güzel oyun.
Açıkcası bilmiyorum ama PUBG alacak bütçeniz yoksa COD Warzone oynamanızı öneririm, ben de şuan indiriyorum 30 gb yüklendi. Videolardan izlediğim kadarıyla Warzone, PUBG'den kat kat daha güzel oyun.