PUBG nedensizce FPS düşüyor

SencanGariest41

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
Bundan 3 saat önceye kadar gayet normal bir FPS alıyordum (62 FPS sabit) ama PC'yi kapattım ve 5-6 saat sonra FPS 45-50 olup duruyor. Hiçbir ayarı ellemedim sadece 5-6 saat hiç girmedim ve açtığımda manzara bu.

Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows arka planda güncelleştirme yapıyor olabilir. Hizmetlerden Windows Update hizmetini durdurmayı deneyin. Ardından ayarlardan arka plan uygulamalarını bulun ve arka plan uygulamalarını kapatın. Bu sayede bellek ve işlemci kullanımınız ufak da olsa düşecektir. Ayrıca arka planda kendiliğinden başlayann ve o esnada ihtiyacınız olmayacak programları kapatın. Mesela yalnız oynarken Discord veya Epic Games Launcher gibi programları kapatın ki arka planda işlem yapmasınlar.

Sisteminizi, Win sürümünüzü belirtin.
Sorunun kaynağını buldum sanırım laptop şarjdayken cok ısınıyor 85-90 derece (Boşta) onun yüzünden oyunda fps drop vb. yaşıyordum şimdi şarjda oynamıyorum ancak laptop'un şarjı hızlı bittiğinden 1 el ya çıkıyor ya çıkmıyor yardım edermisiniz ?
Sorunun kaynağını buldum sanırım laptop şarjdayken cok ısınıyor 85-90 derece (Boşta) onun yüzünden oyunda fps drop vb. yaşıyordum şimdi şarjda oynamıyorum ancak laptop'un şarjı hızlı bittiğinden 1 el ya çıkıyor ya çıkmıyor yardım edermisiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı