Çözüldü PUBG nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
2-3 sene evvel laptoptan PUBG oynuyordum. Tekrar Windows 10 yüklü laptopa yükleyim dedim. İndirme linkini bulamadım. PUBG'nin kendi sitesini de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Tam anlayamadım. PUBG indirme linki derken?

Steam üzerinden alabilirsiniz.

2-3 sene evvel laptoptan PUBG oynuyordum. Tekrar Windows 10 yüklü laptopa yükleyim dedim. İndirme linkini bulamadım. PUBG'nin kendi sitesini de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

PUBG Mobile, PUBG Lite mı yoksa Steam'de satılan PUBG'den mı bahsedıyorsunuz?

Hocam PUBG Lite'dan mı bahsediyorsunuz. Eğer PUBG Lite ise o kapandı zaten sadece PUBG Lite'nin kendi sitesi olduğuna göre diğer PUBG'lerin kendi sitesi yok. Zaten biri Steam gibi oyun platformlarında diyeri emuletörlerde.

3 sene önce sanırım PUBG Lite oynuyordum emin de değilim. Yalnız steamden indirmemiştim. Ücretsizdi.

Eğerki PUBG LİTE den bahediyorsanız o oyun artık oynanamıyor serverler kapatıldı Normal steamda satılan PUBG 80 tl ye alabilrirsiniz

3 sene önce sanırım PUBG Lite oynuyordum emin de değilim. Yalnız steamden indirmemiştim. Ücretsizdi.
PUBG Lite artık yok, kendisi kapatıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…