KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Ne kadar arasamda bulamadım. Biri bana 4 parmak hassasiyet ve buton ayarları yapıp atarbilir mi?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 KBDALES dedi: Ne kadar arasamda bulamadım. Biri bana 4 parmak hassasiyet ve buton ayarları yapıp atarbilir mi? Genişletmek için tıkla... Adam ya sonunda PUBG New state oynayan birine denk geldim. Hocam size kendi 4 parmak kontrollerimi atmak isterim ama oyunu aylardır cihazdan dolayı oynamıyorum. Size tarif etsem ayarlayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KBDALES dedi: Ne kadar arasamda bulamadım. Biri bana 4 parmak hassasiyet ve buton ayarları yapıp atarbilir mi? Genişletmek için tıkla... Adam ya sonunda PUBG New state oynayan birine denk geldim. Hocam size kendi 4 parmak kontrollerimi atmak isterim ama oyunu aylardır cihazdan dolayı oynamıyorum. Size tarif etsem ayarlayabilir misiniz?
KS KS KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 K.Makise dedi: Adam ya sonunda PUBG New state oynayan birine denk geldim. Hocam size kendi 4 parmak kontrollerimi atmak isterim ama oyunu aylardır cihazdan dolayı oynamıyorum. Size tarif etsem ayarlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kod yoksa zor ama deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Adam ya sonunda PUBG New state oynayan birine denk geldim. Hocam size kendi 4 parmak kontrollerimi atmak isterim ama oyunu aylardır cihazdan dolayı oynamıyorum. Size tarif etsem ayarlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kod yoksa zor ama deneyin isterseniz.
gpukiller31 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Çözümler 2 5 Eylül 2022 #4 Bu ayarı New State'de kullanıyorum, şu anda cihazımda yok diye Mobile'den gösterdim. Arkadaşımla beraber bu ayarı kullanıyoruz, gayet rahat. Artı 0 Eksi
Bu ayarı New State'de kullanıyorum, şu anda cihazımda yok diye Mobile'den gösterdim. Arkadaşımla beraber bu ayarı kullanıyoruz, gayet rahat.
KS KS KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 gpukiller31 dedi: Bu ayarı New State'de kullanıyorum, şu anda cihazımda yok diye Mobile'den gösterdim. Arkadaşımla beraber bu ayarı kullanıyoruz, gayet rahat. Eki Görüntüle 1508495 Genişletmek için tıkla... Yapmayı deneyeceğim. Artı 0 Eksi
gpukiller31 dedi: Bu ayarı New State'de kullanıyorum, şu anda cihazımda yok diye Mobile'den gösterdim. Arkadaşımla beraber bu ayarı kullanıyoruz, gayet rahat. Eki Görüntüle 1508495 Genişletmek için tıkla... Yapmayı deneyeceğim.
gpukiller31 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Çözümler 2 5 Eylül 2022 #6 KBDALES dedi: Yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Şu anda cihazımda New State olsaydı hassasiyette verebilirdim. Artı 0 Eksi
KBDALES dedi: Yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Şu anda cihazımda New State olsaydı hassasiyette verebilirdim.