4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.867 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 13 Kasım 2021 #31 Elan Morin Tedronai dedi: Emülatöre gelmeyecek diye biliyorum. Yapımcılar getirmeyi planlamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Vatan hainleri! Gelse de pek bir şey olacağını sanmam, normal PUBGMden bir farkı yok gibi görünüyor.
Elan Morin Tedronai dedi: Emülatöre gelmeyecek diye biliyorum. Yapımcılar getirmeyi planlamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Vatan hainleri! Gelse de pek bir şey olacağını sanmam, normal PUBGMden bir farkı yok gibi görünüyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #32 416274 dedi: Vatan hainleri! Genişletmek için tıkla... Olsun PUBG Mobile'da önceden öyle demişti ama sıfırdan emülatör yaptılar
416274 dedi: Vatan hainleri! Genişletmek için tıkla... Olsun PUBG Mobile'da önceden öyle demişti ama sıfırdan emülatör yaptılar
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 13 Kasım 2021 #33 416274 dedi: Vatan hainleri! Gelse de pek bir şey olacağını sanmam, normal pubgmden bir farkı yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile.
416274 dedi: Vatan hainleri! Gelse de pek bir şey olacağını sanmam, normal pubgmden bir farkı yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.867 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 13 Kasım 2021 #34 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok olsaydı denerdim, gördüklerimi belirttim.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok olsaydı denerdim, gördüklerimi belirttim.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #35 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum. Hatta sanki silahların sekmesi PUBG Mobile'a göre daha az gibi geldi.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum. Hatta sanki silahların sekmesi PUBG Mobile'a göre daha az gibi geldi.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #36 Elan Morin Tedronai dedi: Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma patır patır insanlar çıkıyordu oynarken pek yavaş gibi değil sanki.
Elan Morin Tedronai dedi: Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Benim karşıma patır patır insanlar çıkıyordu oynarken pek yavaş gibi değil sanki.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 13 Kasım 2021 #37 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun açılmama sebebi Magisk olabilir mi ?
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam emin misiniz? PUBG Mobile ile aralarında her konuda fark var resmen. Oynanış, mekanik, dinamik, çevre, animasyon, grafik, optimizasyon vb. Özellikle hareketler, savaş falan PUBG Mobile'e göre çok daha yavaş. Çok benzer Steam PUBG ile. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun açılmama sebebi Magisk olabilir mi ?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 13 Kasım 2021 #38 bir2bir3bir4 dedi: Hocam oyunun açılmama sebebi Magisk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun hileye karşı aldığı bir önlem bu. Root olduğunda, geliştirici seçenekleri açık olduğunda, OTG açık olduğunda giremezsiniz oyuna. Magisk'i silseniz bile root durduğu sürece giremezsiniz, cihazı nonroot yapmanız gerek diye biliyorum. T21 dedi: Benim karşıma patır patır insanlar çıkıyordu oynarken pek yavaş gibi değil sanki. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'e göre hareket, savaş, nişan açma kapama, dikiz ateş dinamikleri ve mekanikleri yavaş hocam.
bir2bir3bir4 dedi: Hocam oyunun açılmama sebebi Magisk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun hileye karşı aldığı bir önlem bu. Root olduğunda, geliştirici seçenekleri açık olduğunda, OTG açık olduğunda giremezsiniz oyuna. Magisk'i silseniz bile root durduğu sürece giremezsiniz, cihazı nonroot yapmanız gerek diye biliyorum. T21 dedi: Benim karşıma patır patır insanlar çıkıyordu oynarken pek yavaş gibi değil sanki. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'e göre hareket, savaş, nişan açma kapama, dikiz ateş dinamikleri ve mekanikleri yavaş hocam.