denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.434 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Şubat 2023 #2 denizsama0 dedi: Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık normal gelmedi ama kullanılması normal. Valorant işlemciye daha çok yüklenen bir oyun.
denizsama0 dedi: Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık normal gelmedi ama kullanılması normal. Valorant işlemciye daha çok yüklenen bir oyun.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2023 #3 denizsama0 dedi: Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Kullandiginiz kasanin hava akisinda problem olabilir mi?
denizsama0 dedi: Valorant'ta falan hiç olmuyordu, sadece PUBG'de oluyor. Cok sesli çalışıyor ve ekran kartım 98 dereceyi bile kullanılıyorda gösteriyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Kullandiginiz kasanin hava akisinda problem olabilir mi?