Çözüldü PUBG Oynarken Fare Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rahmi bey

Kilopat
Daha fazla  
PUBG Girdikten sonra oyun boyunca fare şu videodakinden çok daha fazla takılıp duruyor ve oyun oynanmayacak hale geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun başladıktan sonra git gide azalıyor ama hiç geçmiyor.

Oyun içi yer paylaşımını kapattım ayarları düşürdüm çözünürlüğü düşürdüm falan ama hiç düzelmedi.
Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD den kaynaklı olduğunu zannetmiyorum bir yakınım GT840M 16 GB Ram Kullanıyor HDD miz aynı ama onda drop yok Bende RAM Yükseltmesi Yapmalıyım sanırım
HDD den kaynaklı olduğunu zannetmiyorum bir yakınım GT840M 16 GB Ram Kullanıyor HDD miz aynı ama onda drop yok Bende RAM Yükseltmesi Yapmalıyım sanırım

Çözüm
İlginiz için teşekkür ederim :)
RAM yükseltip geleyim o zaman :D
Artık bütün oyunlarda Drop yemeye başladım ve bu iş fare takılmasından çıktı CS de bile drop yiyorum artık ne yapacağım ben :confused:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı