Çözüldü PUBG Oynarken Fare Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rahmi bey

Kilopat
Daha fazla  
PUBG Girdikten sonra oyun boyunca fare şu videodakinden çok daha fazla takılıp duruyor ve oyun oynanmayacak hale geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun başladıktan sonra git gide azalıyor ama hiç geçmiyor.

Oyun içi yer paylaşımını kapattım ayarları düşürdüm çözünürlüğü düşürdüm falan ama hiç düzelmedi.
Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD den kaynaklı olduğunu zannetmiyorum bir yakınım GT840M 16 GB Ram Kullanıyor HDD miz aynı ama onda drop yok Bende RAM Yükseltmesi Yapmalıyım sanırım
Hocam bu anlık FPS drop'tur. Bu ya HDD ya da RAM kaynaklıdır. RAM yükseltmesi yapmanızı ya da HDD'nizi kontrol etmenizi öneririm. Benim sorunum HDD'deydi. SSD alarak çözmüştüm.

Hocam bu anlık FPS drop'tur. Bu ya HDD ya da RAM kaynaklıdır. RAM yükseltmesi yapmanızı ya da HDD'nizi kontrol etmenizi öneririm. Benim sorunum HDD'deydi. SSD alarak çözmüştüm.
Evet problemi FPS drop ama kenar yumuşatmayı düşürdüğü zaman düzelme oldu diyor bu yüzden problemin ekran kartından olma ihitmali de yüksek.

Evet problemi FPS drop ama kenar yumuşatmayı düşürdüğü zaman düzelme oldu diyor bu yüzden problemin ekran kartından olma ihitmali de yüksek.
Anlık dropların %90 ekran kartıyla alakası olmaz. Aynısı başıma geldiğinden biliyorum. Sorunlu parçayı değiştirmedikçe geçmedi. SSD alıp RAM eklemesi yaptığımda düzelmişti. Ama yine de ekran kartını kontrol etmesinde fayda var. Başka oyunlarda da denesin. Başka HDD ile denesin.

Başka oyunlarda sıkıntı yok ve FPS drobu yemiyorum sadece fare takılıyor oyun içinde
ve sadece PUBG DE oluyor

İşte o farenin takılmasının sebebi FPS drop sen FPS'ine baktığım zaman fark etmiyorsun ama çok kısa bir zaman aralığında FPS düşüyor ve fare takılıyor gibi geliyor sana aslında ekranına görüntü gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…