PUBG Oynarken PC'nin Kendini Yeniden Başlatması

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
Bugün başıma iki kez geldi. Daha önceleri böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarı toplayalı daha bir ay oldu. Bütün güncellemeleri vs. her şeyi güncel. Sıcaklık değerlerini sürekli kontrol etmekteyim ve uzun süreli oyun oynamalarımda dahi CPU sıcaklığı 52-53 dereceyi geçmemekte. Acaba bu yeniden başlatmaların nedeni ne olabilir? Bu arada bununla alakalı mı bilmiyorum ama yeniden başladığında bilgisayara aşağıdaki gibi bir uyarı geliyor, alakalı olmadığım ve yardımı olabilir diye görseli de ekliyorum buraya. Bu arada işlemcinin hızını kendi özelliği olan -turbo diye adlandırılıyor sanırım- 3.5Hz'den 3.7Hz'e çıkardım, bu sorun yaratıyor olabilir mi? Ama yani dediğim gibi sistemin 6-7 saat oyun oynamalara karşı dahi 52-53 derece bandında hep işlemci sıcaklığı -ki bunun da gayet iyi ve normal olduğunu biliyorum.

Sistem özellikleri:
-Xigmatek Cpc-T55db-T52 Mıdgard 500W Kasa
-MSI RX 570 4GB
-Corsair Vengeance LPX 8GB
-MSI A320M PRO-M2
-AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4

IMG_20190728_131415.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı