Arkadaşlar PUBG aldığımda ilk başta indirdiğim zaman oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar otomatik olarak kendine reset atıyor kapanıyor ve sonra tekrardan açılıyordu bu oyunun lobisinde olduğum zamanda geçerli.
Sonra internette biraz araştırma yaptım ve çözüm yollarını denedim.
Şu çözüm geçici olarak işe yaradı bir süre bu çözüm beni idare etti fakat tekrardan sorun başladı bilgisayarı dün gece formatladım fakat hala daha sorun devam etmektedir.
Geçici olarak işe yarayan çözüm yolu :
Denetim Masası>Güç Seçenekleri>(Yüksek Performans) Plan Ayarlarını Değiştir>Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir>İşlemci Güç Yönetimi>En Düşük İşlemci Durumu(%100'den %10 düşürerek bilgisayarın kapanmadı noktayı buldum fakat bunu düşürürken aynı anda diğer.)>En Yüksek İşlemci Durumu(Bunu da aynı anda %10 düşürdüm.)
Bir oran yakalamıştım %50'ye %70 oranını fakat dediğim gibi sadece bir müddet idare etti şimdi tekrar aynı şekilde sorunum devam ediyorum.Bilgisayarı formatlamadan önce tüm driver'ları güncelleyip temiz kurulum yaptım. İşe yaramadığını düşünüp belki format atınca düzelir umudu ile format attım. Tüm driverlarımı yükledim güncelledim fakat yine işe yaramadı.
Aynı sorun var format attım düzelmedi ekran kartından şüphelendim garantiye gönderdim sorun yokmuş. Şuan güç kaynağı servise gidiyo kargoda muhtemelen sorun onda.