Reqi Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Arkadaşlar lobiden oyuna girerken atıyor ve böyle hata alıyorum. Windows 11 kullanıyorum RTX 3050 var her şey güncel sebebi nedir?
Arkadaşlar lobiden oyuna girerken atıyor ve böyle hata alıyorum. Windows 11 kullanıyorum RTX 3050 var her şey güncel sebebi nedir?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Mart 2024 #2 Oyun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS Reqi Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğruladım tamamen silip yeniden yükledim sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğruladım tamamen silip yeniden yükledim sorun devam ediyor.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Mart 2024 #4 Reqi dedi: Doğruladım tamamen silip yeniden yükledim sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsüne gidin ve oyun ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın. Artı 0 Eksi
Reqi dedi: Doğruladım tamamen silip yeniden yükledim sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsüne gidin ve oyun ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın.
KS KS Reqi Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 İlkay Baki Bayram dedi: Oyun ayarlarını sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsüne gidin ve oyun ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde lobide de atmaya başladı. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Oyun ayarlarını sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsüne gidin ve oyun ayarlarını sıfırla seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde lobide de atmaya başladı.