PUBG oyununda CPU %100 oluyor ve oyun donuyor

Tedymcek

Centipat
PUBG oynarken çok drop giriyor özellikle savaş anında meyve suyu gibi kalıyorum. Bu oyunun optimizasyonuyla mı ilgili yoksa bilgisayarımla mı alakalı çözemedim.
Üstelik CPU %100 kullanılırken ekran kartım %8 kullanılıyor sebebi nedir?

WhatsApp Image 2025-01-19 at 4.50.46 PM.jpeg

Ondan dolayı sormadım hocam işlemcin ekran kartını besleyemezse darboğaz yapar o yüzden sordum.

Hocam bende de 11400F var bende de %100 oluyor çok drop giriyor PUBG kaynaklı bir sorun mu var acaba bunu incelemek gerek bende drop yüzünden oynayamıyorum.

Bulabildiniz mi çözümünü.

Son düzenleme:

Hocam sorunu buldum galiba önbellek sebebiyle yaşanıyor bu %100 olayı PUBG yüksek önbellek kullanıyor ve bizim işlemcilerimiz ne kadar iyi olsa da AMD gibi yüksek önbellekleri yok 32MB önbellek şart bizim o kadar önbelleğimiz mevcut değil 12MB önbellek yetersiz kalıyor maalesef tek çözüm işlemci ve anakart değişikliği.

Hocam sorunu buldum galiba önbellek sebebiyle yaşanıyor bu %100 olayı PUBG yüksek önbellek kullanıyor ve bizim işlemcilerimiz ne kadar iyi olsa da AMD gibi yüksek önbellekleri yok 32MB önbellek şart bizim o kadar önbelleğimiz mevcut değil 12MB önbellek yetersiz kalıyor maalesef tek çözüm işlemci ve anakart değişikliği.

Olabilir hocam mantıklı geldi teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı