PUBG PC hala oynanır mı?

ADNENMİRÇO

Femtopat
Daha fazla  
Nostaljik olsun diye indiresim geldi. En son hileler çok fazlaydı ve fazla yenilik gelmiyordu. Bir de Apex Legends'ı bulunca PUBG'yi bırakmıştım denebilir. Ama bu aralar içimden tekrar oynamak geldi. Sizce 2025 yılında PUBG hâlâ oynanır mı?

Oynanır neden oynanmasın?
Nostaljik olsun diye indiresim geldi. En son hileler çok fazlaydı ve fazla yenilik gelmiyordu. Bir de Apex Legends'ı bulunca PUBG'yi bırakmıştım denebilir. Ama bu aralar içimden tekrar oynamak geldi. Sizce 2025 yılında PUBG hâlâ oynanır mı?

Oynanmaz hocam oyun eleştirirken sorun yaşıyor yeterli oyuncu bulamadığı için etraf botlarla dolu oluyor. Yetmezmiş gibi bu botlar normal insan gibi seri atışlarla gerçekten seni öldürebilecek düzeyde. Ama bot olduğunu anlıyorsun zaten. İyi bayramlar.

Bence oynanmaz. Basta surekli bot atıyor ondan sonra hileler hala çok. Sıkıcı geliyor bana göre size göre nasıl geliyordu bilemem. Fortnite deneyebilirsiniz.

Oynanmaz. Daha geçen bende aynı hisse kapılıp indirdim çoğu modda doğru düzgün maç bile bulmuyor. Maç buldu diyelim sürekli aynı map gelip duruyor oyunu oynayan kalmadığından haritada seçemiyorsun artık. Rastgele map atıyor yani. Diğer modları deneyeyeyim desen sen Max 40 levelsin karşına gelen adamlar 1000 level olmuşlar rekabet edemiyorsun. Sonrasında bir de PUBG Mobile indireyim belki o güzeldir dedim o da reklam oyununa dönmüş resmen her yerden bir şeyler fışkırıyor sürekli kutu bilmem ne reklamları çıkıp duruyor önüne. Yani PUBG devri bitmiş kısaca.

Merak edip indirdim ama o PUBG Mobile havasını vermiyor. Hileler fazla, botlar her maç var. PUBG Lite şu an açık olsa güzel olurdu karantina zamanları sarıyordu gerçekten.

Merak edip indirdim ama o PUBG Mobile havasını vermiyor. Hileler fazla, botlar her maç var. PUBG Lite şu an açık olsa güzel olurdu karantina zamanları sarıyordu gerçekten.

Bende çok fazla oynuyordum PUBG Lite. Gerçekten güzel yapmışlardı. Karantinada mobil PUBG de çok zevkliydi de artık cıvkını çıkartmışlar her yerde sponsorluk reklamı var arayüzde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı