PUBG PC oynanır mı?

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Gördüğüm kadarıyla oyun hile ve sweaty oyuncularla dolu. PUBG Plus'e alanlar sadece PUBG Plus'e alanlarla eşleştiriliyormuş. Çok daha az hile geliyor mu? PUBG Plus'e alınca ayrıca eşleştirme süreleri oyunun genel durumu ne alemde anladığım kadarıyla krafton son birkaç yıldır oyunu iyice salmış ve skin harici oyunda gözle görülür hiçbir değişiklik yapmıyor. Siz 2025 yılında PUBG Plus'e alınmasını ve o şekilde oynanılmasını önerir misiniz? PUBG Core oynanışı seviyorum fakat oyunun genel durumu yüzünden hiç elimi sürmek istemiyordum. Şu an tekrar heveslendim. Oynamak için ve PUBG Plus'e alacağım oyun daha iyi oluyor derseniz. Ayrıca eşleştirme süreleri ranked da bayağı uzunmuş diyorlar.

Gördüğüm kadarıyla oyun hile ve sweaty oyuncularla dolu. PUBG Plus'e alanlar sadece PUBG Plus'e alanlarla eşleştiriliyormuş. Çok daha az hile geliyor mu? PUBG Plus'e alınca ayrıca eşleştirme süreleri oyunun genel durumu ne alemde anladığım kadarıyla krafton son birkaç yıldır oyunu iyice salmış ve skin harici oyunda gözle görülür hiçbir değişiklik yapmıyor. Siz 2025 yılında PUBG Plus'e alınmasını ve o şekilde oynanılmasını önerir misiniz? PUBG Core oynanışı seviyorum fakat oyunun genel durumu yüzünden hiç elimi sürmek istemiyordum. Şu an tekrar heveslendim. Oynamak için ve PUBG Plus'e alacağım oyun daha iyi oluyor derseniz. Ayrıca eşleştirme süreleri ranked da bayağı uzunmuş diyorlar.
Öncelikle PUBG+ alırsan , yüksek ihtimalle en rahat 5 dakika beklersin bu birincisi, diğer ikincisi ise haksız rekabet söz konusu PUBG+'da. Nasıl normal oyunda 500 seviye platin adam geliyorsa orada da gümüşe elmas atıyor adam sana bir spray kayıyor makrosuyla ölüyorsun zaten. Aynı durum normalde de yaşanıyor ve bunun için ekstra 15 dolar vereceğine (ne kadardı hatırlamıyorum) hikayeli oyun alabilirsin. Hem ruhsal sağlığın hem de finansal sağlığın için. Gir normal oyna gelirse de gelsin hile.

Daha bugün indirdim. PUBG'yi hiç sevmem ama arkadaşla 3 saat falan oynadık bayağı sardı yani tekli o kadar sararmı bilmiyorum. Eğer hardcore oyuncuysan alınabilir.

İster Plus al ister normal oyna PUBG artık öldü bu devirde oynanacak bir oyunda değil. O kafadaa oyun arıyorsan ücretsiz Warzone oyna daha fazla keyif alırsın. Daha kaliteli bir deneyim istiyorsan 200 liraya game Pass al Black Ops 6 oyna. Plus'ta o mevzu var mı bilmiyorum ama oyunda artık harita seçme gibi bir seçenek bile yok ve eşleştirme sistemi çok adaletsiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı