Yunusemryldrm Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Benim PC'de Steam PUBG var kuzenimde de PS5 var ve PUBG Battlegrounds indiriyor. Şu an yukleniyor. Beraber oynayabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Benim PC'de Steam PUBG var kuzenimde de PS5 var ve PUBG Battlegrounds indiriyor. Şu an yukleniyor. Beraber oynayabiliyor muyuz?
Çözüm 806691 7 Temmuz 2024 Cross-Platform sadece konsollar arası var, XBOX-PS gibi, maalesef bilgisayarda oynanamaz. Yunusemryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda clickbait ve gerçek olmadığı belirtilmiş.
Cross-Platform sadece konsollar arası var, XBOX-PS gibi, maalesef bilgisayarda oynanamaz. Yunusemryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda clickbait ve gerçek olmadığı belirtilmiş.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 7 Temmuz 2024 #2 Cross Platform yoktu diye biliyorum bu oyunda. Artı 0 Eksi
KS KS Yunusemryldrm Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 540312 dedi: Cross platform yoktu diye biliyorum bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
540312 dedi: Cross platform yoktu diye biliyorum bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 7 Temmuz 2024 #4 Cross-Platform sadece konsollar arası var, XBOX-PS gibi, maalesef bilgisayarda oynanamaz. Yunusemryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda clickbait ve gerçek olmadığı belirtilmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
Cross-Platform sadece konsollar arası var, XBOX-PS gibi, maalesef bilgisayarda oynanamaz. Yunusemryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodakini pek anlamadim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda clickbait ve gerçek olmadığı belirtilmiş.