SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.321 Çözümler 3 1 Ocak 2020 #1 Bu nedir? Çok hissetmiyorum, gelmede değil de gitmede sorun var gibi. Sorun nedir? Dosya Ekleri Adsız.png 702,8 KB · Görüntüleme: 51
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #2 Oyunla alakalı bir şey bug olmuş gibi hemen hemen bütün oyuncularda aynı sorun var ama oynarken sıkıntı yaratmıyor genelde. Artı 0 Eksi
Oyunla alakalı bir şey bug olmuş gibi hemen hemen bütün oyuncularda aynı sorun var ama oynarken sıkıntı yaratmıyor genelde.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 1 Ocak 2020 #3 SIOBHAN dedi: Bu nedir? Çok hissetmiyorum, gelmede değil de gitmede sorun var gibi. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ağ İstatistikleri bozuk gibi bu aralar. Bende de %80 pkt loss olmasına rağmen hissetmiyorum. Sizde hissetmiyorsanız sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
SIOBHAN dedi: Bu nedir? Çok hissetmiyorum, gelmede değil de gitmede sorun var gibi. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ağ İstatistikleri bozuk gibi bu aralar. Bende de %80 pkt loss olmasına rağmen hissetmiyorum. Sizde hissetmiyorsanız sıkıntı yoktur.