Arkadaşlar PUBG Plus alınır mı? 12.99 dolar.
442 lira yapıyor sadece dereceliyi açıyor. Derecesizde bazen nasıl öldüğümü anlamıyorum cidden. En azından derecelide eşit olur mu her şey? Tek sıkıntı onda çok sağlam oyuncular gelir ben yeni başladım sayılır. Seviyem 30.
PUBG zaten öyle bi oyun 3 saat loot yapıp 0.1 saniye içinde pata küte ölebiliyorsun. Plus versiyonunu almanın sorununu dülzelteceğini sanmam çünkü bu oyunun mizacı bu. Eğer kolay ölmek istemiyorsan Apex Legends oynayabilirsin.
Bende bir dönem araştırdım. Dereceli'de de hile olduğu söyleniyordu. Ayrıca oradaki oyuncularda oyunda usta olduğu için yine zorlanırsın. Ayrıca CS2 seçkin yükseltmesi alınca kasa düşürürek parasını çıkartıyorsun fakat PUBG'de böyle bir durum yok.
Bende bir dönem araştırdım. Dereceli'de de hile olduğu söyleniyordu. Ayrıca oradaki oyuncularda oyunda usta olduğu için yine zorlanırsın. Ayrıca CS2 seçkin yükseltmesi alınca kasa düşürürek parasını çıkartıyorsun fakat PUBG'de böyle bir durum yok.
PUBG zaten öyle bir oyun 3 saat loot yapıp 0.1 saniye içinde pata küte ölebiliyorsun. Plus versiyonunu almanın sorununu dülzelteceğini sanmam çünkü bu oyunun mizacı bu. Eğer kolay ölmek istemiyorsan Apex Legends oynayabilirsin.
Arkadaşlar bir de Steam bakiyesinden satın alınıyor mu Plus. CS'de kasa satsam onun parasıyla alsam falan olur mu öyle bir de Papara cashback veriyor 25 lira
Steam üzerinden cüzdan bakiyesi olarak alınabiliyor fakat almadan önce iyice düşünmeni öneririm. Bence derecesiz olarak devam et. Oyunda iyi bir seviyeye gelirsen alırsın.
Steam üzerinden cüzdan bakiyesi olarak alınabiliyor fakat almadan önce iyice düşünmeni öneririm. Bence derecesiz olarak devam et. Oyunda iyi bir seviyeye gelirsen alırsın.