rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar 13 dolar fiyatı var. Sadece dereceli oynamak için PUBG Plus satın almak istiyorum. Görüşleriniz neler? Sizce değer mi?
Arkadaşlar 13 dolar fiyatı var. Sadece dereceli oynamak için PUBG Plus satın almak istiyorum. Görüşleriniz neler? Sizce değer mi?
Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2025 #2 PUBG eski kitlesini ve değerini kaybetti. Bence alınmaz. Fiyatı da oyunun şu anki durumuna göre verilmez gibi.
PUBG eski kitlesini ve değerini kaybetti. Bence alınmaz. Fiyatı da oyunun şu anki durumuna göre verilmez gibi.
Slippin Jimmy Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 Atii242 dedi: PUBG eski kitlesini ve değerini kaybetti. Bence alınmaz. Fiyatı da oyunun şu anki durumuna göre verilmez gibi. Genişletmek için tıkla... Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Slippin Jimmy dedi: Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Pardon not degil bot
Atii242 dedi: PUBG eski kitlesini ve değerini kaybetti. Bence alınmaz. Fiyatı da oyunun şu anki durumuna göre verilmez gibi. Genişletmek için tıkla... Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Slippin Jimmy dedi: Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Pardon not degil bot
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.583 Çözümler 14 8 Ağustos 2025 #4 Slippin Jimmy dedi: Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Pardon not degil bot Genişletmek için tıkla... Plus sürümünde de botlar var.
Slippin Jimmy dedi: Plussuz halinde not varmış plusda yokmus sanırım alınır gibi geldi bana Pardon not degil bot Genişletmek için tıkla... Plus sürümünde de botlar var.