Çözüldü PUBG Plus alınırsa ücretsiz hesap kullanıcılarıyla dereceli maç yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shodaim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 laptop (45w) i5 12.nesil 16gb ram
(MSI thin gf63 12ve laptop)
Meslek
Öğrenci
PUBG'de sadece ben plus alsam ücretsiz oynayan arkadaşlarla dereceli girebilir miyiz? Harita seçebilir miyiz, özel oyun oynayabilir miyiz?

Çözüm
Genel olarak özel oyun(Custom Match) hariç harita seçilemiyor diyorum. Harita seçebilme özelliği 2020 yılında kaldırıldı, geri de gelmedi. Oyunu oynayan kişi sayısının azalmasından dolayı yapılan bir değişiklik. Hepinizde Plus da olsa dereceli de normal de girseniz harita seçemezsiniz. Özel oyun olması gerekiyor haritayı seçebilmek için.
Arkadaşlarınızla birlikte dereceli giremezsiniz, ranked için herkesin Plus olması gerekiyor. Sizin oluşturduğunuz özel oyuna onlar katılabilirler.

Başka sorunuz var mı hocam? @Shodaim

Son düzenleme:
Arkadaşlarınızla birlikte dereceli giremezsiniz, ranked için herkesin Plus olması gerekiyor. Sizin oluşturduğunuz özel oyuna onlar katılabilirler.

Başka sorunuz var mı hocam? @Shodaim

Peki harita seçme özelliği geliyor mu, lobide sadece bende Plus olsa harita seçebilir miyiz 4 kişi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, özel oyun olduğu için zaten özelleştirme yapabiliyorsunuz ve harita seçebiliyorsunuz tabii ki.

Özel oyunda değil mesela şu an normal oyun modu oynuyoruz ama rastgele harita diyor ben Plus alsam harita seçebilecek miyiz battleroyale de.

Harita seçimi Plus üyeliğe vs. bağlı değil. Ana sunucunun karar verdiği bir şey. Normalde seçemiyorsanız Plus alınca da seçemezsiniz.

Nasıl yani hocam normal modda harita seçemez miyiz?

Hayır hocam Kore sunucusu hariç harita seçimi yok. Uzun zaman önce kaldırıldı.

Teşekkürler hocam harita seçmek için herkesin Plus alıp dereceli girmesi gerekiyor yani.

Genel olarak özel oyun(Custom Match) hariç harita seçilemiyor diyorum. Harita seçebilme özelliği 2020 yılında kaldırıldı, geri de gelmedi. Oyunu oynayan kişi sayısının azalmasından dolayı yapılan bir değişiklik. Hepinizde Plus da olsa dereceli de normal de girseniz harita seçemezsiniz. Özel oyun olması gerekiyor haritayı seçebilmek için.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…