PUBG Plus almadan ranked açılabilir mi?

183206

Megapat
Makaleler
1
CS:GO'nun önceki ücretsiz Prime muhabbeti gibi 80 lv olsam para yatırmadan ranked modunu açabilir miyim?
Bir de fiyatı çok saçma olmamış mı? Eskiden 46 TL oluyordu indirimle. Şimdi oyun ücretsiz oldu ve ranked moduna 100 küsur TL para istiyorlar.
Bindirim olmuş. Bileydim paralıyken alırdım oyunu. Bu cümleyi kurdurtuyor olmaları bile garip.

İyi ki almamışsınız boş verin hocam. Oyunun eski şeyi fazla yok. PUBG bana göre cidden saçma. Bir silah niçin bu kadar seker ki anlamıyorum. Sonra millet makroya başvuruyor. Makrosuz mouselerde garibim takılıyor.

İyi ki almamışsınız boş verin hocam. Oyunun eski şeyi fazla yok. PUBG bana göre cidden saçma. Bir silah niçin bu kadar seker ki anlamıyorum. Sonra millet makroya başvuruyor. Makrosuz mouselerde garibim takılıyor.

Bu makro Mouse olayı tam olarak nedir? Her yerde muhabbeti açılıyor.
Ne yapılıyor ki, oyunlarda adaletsizlik oluşturuyor?
CS:GO'nun önceki ücretsiz Prime muhabbeti gibi 80 lv olsam para yatırmadan ranked modunu açabilir miyim?
Bir de fiyatı çok saçma olmamış mı? Eskiden 46 TL oluyordu indirimle. Şimdi oyun ücretsiz oldu ve ranked moduna 100 küsur TL para istiyorlar.
Bindirim olmuş. Bileydim paralıyken alırdım oyunu. Bu cümleyi kurdurtuyor olmaları bile garip.

Yakın arkadaş gurubunuz ile beraber maç atmayacaksanız. Hiç lüzumu yok.
Eşleştiğiniz İnsanlar kendi dillerinde konuşuyorlar. Onlara cevap vermediğiniz için seni Oyundan atıyorlar.
Az çekmedim şu Ruslardan, Ukrayna bile benim kadar çekmemiştir.

Bu makro mouse olayı tam olarak nedir? Her yerde muhabbeti açılıyor.

Sprayi otomatik yapıyor ya da mini sks gibi silahlarla çok hızlı ateş edebiliyorsun. Mesela sen M4 le ateş ettiğin zaman spray yapmak zorundasın ama makro kullanan adam spray yapmadan çok rahat öldürebiliyor. En son girdiğimde adam mini ile 8X de eklentisiz spray attı resmen. 4 kişiyi aldı direk. PUBG oynanacak bir oyun değil.

Bu makro Mouse olayı tam olarak nedir? Her yerde muhabbeti açılıyor.

Farenin hareketlerini kopyalayarak spray yapmanızı kolaylaştırıyor. Kısacası silahın tepmesini siz fareyi oynatmadan sadece tek tuşa basarak sıfırladığınız bir çeşit hile. Bunu anlamaları bence imkansız çünkü bunu yaparken mouse sanki gerçekten siz kontrol ediyormuşsunuz gibi tepki veriyor. Bu en ufak hile bu arada. Çok daha kötüleri var ki ranked oynuyorsanız zaten bol bol görmüşsünüzdür.

Edit: Anlamalarının tek yolu @alp15eren'in dediği gibi SNT'leri TT gibi kullandığınız senaryoda mümkün olabilir.

Farenin hareketlerini kopyalayarak spray yapmanızı kolaylaştırıyor. Kısacası silahın tepmesini siz fareyi oynatmadan sadece tek tuşa basarak sıfırladığınız bir çeşit hile. Bunu anlamaları bence imkansız çünkü bunu yaparken mouse sanki gerçekten siz kontrol ediyormuşsunuz gibi tepki veriyor. Bu en ufak hile bu arada. Çok daha kötüleri var ki ranked oynuyorsanız zaten bol bol görmüşsünüzdür.

Demek o yüzden PUBG de Kar98 ile baktığım mesafeden Berly ile kafadan vuruyorlar.

Hocam oyunu çok kötü ettiler saçma sapan CS'deki Prime gibi bir sistem getirdiler. Silahlar resmen tavan 1 kere ateş ediyorsun uzaya gidiyor mermiler, harita seçemiyorsun. Sen daha 10 level veletin tekisin karşına 500 level Hakkari bordo berelisi gibi adam geliyor, eşleştirme rezalet, oyunun adını PUBG battlegrounds diye salak saçma bir şey yaptılar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı