Emirza Femtopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Ben 1 yıl önce falan PUBG almıştım. Şimdi durduk yere aklıma takıldı. Ben oyunu oynayacağım zaman bedava alan adamlarla mı eşleşiyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Ben 1 yıl önce falan PUBG almıştım. Şimdi durduk yere aklıma takıldı. Ben oyunu oynayacağım zaman bedava alan adamlarla mı eşleşiyorum?
Leandres Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Emirza dedi: Ben 1 yıl önce falan PUBG almıştım. Şimdi durduk yere aklıma takıldı. Ben oyunu oynayacağım zaman bedava alan adamlarla mı eşleşiyorum? Genişletmek için tıkla... Dereceli oynarsan parayla alanlarla, normal el girersen bedava alanlarla diye biliyorum.
Emirza dedi: Ben 1 yıl önce falan PUBG almıştım. Şimdi durduk yere aklıma takıldı. Ben oyunu oynayacağım zaman bedava alan adamlarla mı eşleşiyorum? Genişletmek için tıkla... Dereceli oynarsan parayla alanlarla, normal el girersen bedava alanlarla diye biliyorum.