PUBG rekor vuruşlarımızı paylaşalım

Yasin KARATEKE

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhaba,

PUBG steam sürümünü yaklaşık 40 saattir oynuyorum. Kendi rekorum diyeceğim vuruşlar yaptım. Sürekli olarak da oynadıkça mekanikleri çözdükçe etkili vuruşlar yapabiliyorum. Sizlerin de vuruş rekorlarını görmek isterim.

20221218214320_1.jpg

Ben de senin vurduğun civarlarda bir kere vurmuştum sanırım fakat ekran görüntüsü almamış olabilirim, eğer almışsam buraya eklerim.

Ben 2017-2018'de çok oynuyordum. Şu an 0 dan 110 levele çıktım. O kadar bot var mı oyunda?
Önce Pubg Lite'de çoğaldı bu olay. Artık 3 oyuncudan 4'ü bot olmaya başlayınca + bir takım güvenlik açıkları + bilmediğimiz mevzular oyun kapandı. Sonra PUBG Steam'de botlar çoğaldı, oyun ücretsiz oldu. En son girdiğimde 99 kişi yazısı vardı ama gerçek oyuncu 30-40 arası.

Önce Pubg Lite'de çoğaldı bu olay. Artık 3 oyuncudan 4'ü bot olmaya başlayınca + bir takım güvenlik açıkları + bilmediğimiz mevzular oyun kapandı. Sonra PUBG Steam'de botlar çoğaldı, oyun ücretsiz oldu. En son girdiğimde 99 kişi yazısı vardı ama gerçek oyuncu 30-40 arası.
Ben maç başında 2-3 dakika bekliyorum oyuncuların fullenmesi için. Birkaç ay önce tekrar başladığımda bariz bot oyuncular oluyordu ama şu an gerçek oyuncularla oynadığımı düşünüyorum. Üzerinde sadece M16A4 olan botlar şu an hiç gelmiyor.

Ben maç başında 2-3 dakika bekliyorum oyuncuların fullenmesi için. Birkaç ay önce tekrar başladığımda bariz bot oyuncular oluyordu ama şu an gerçek oyuncularla oynadığımı düşünüyorum. Üzerinde sadece M16A4 olan botlar şu an hiç gelmiyor.
Kar98 ile HS atan botlar var iyi kodlamışlar. Neler gördük biz neler. Dropa koşan bot bile gördük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı