2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar aylar sonra bugün bir Steam PUBG gireyim dedim, dereceli istiyor.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.624 Çözümler 14 19 Ağustos 2025 #2 Plus üyeliğiniz yoksa dereceli giremezsiniz. Oyun ücretsiz olmadan önce aldıysanız veya sonradan Plus yükselten oyuncular girebilir.
Plus üyeliğiniz yoksa dereceli giremezsiniz. Oyun ücretsiz olmadan önce aldıysanız veya sonradan Plus yükselten oyuncular girebilir.
2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Garibo dedi: Plus üyeliğiniz yoksa dereceli giremezsiniz. Oyun ücretsiz olmadan önce aldıysanız veya sonradan Plus yükselten oyuncular girebilir. Genişletmek için tıkla... Dereceli değil normal rastgele Sanhok Miramar Erangel vs haritada maç oynanıyor ya onu oynamak istiyorum ama açılmıyor?
Garibo dedi: Plus üyeliğiniz yoksa dereceli giremezsiniz. Oyun ücretsiz olmadan önce aldıysanız veya sonradan Plus yükselten oyuncular girebilir. Genişletmek için tıkla... Dereceli değil normal rastgele Sanhok Miramar Erangel vs haritada maç oynanıyor ya onu oynamak istiyorum ama açılmıyor?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.624 Çözümler 14 19 Ağustos 2025 #4 Sekmelerden "Dereceli" yerine "Normal" olana tıklamalısınız.