deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #1 Dün yaptığım güncelleme sonrası başlıktaki gibi bir hata ile karşılaştım. Oyunu silip baştan yükledim fakat yine aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dün yaptığım güncelleme sonrası başlıktaki gibi bir hata ile karşılaştım. Oyunu silip baştan yükledim fakat yine aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çözüm PYLIB 27 Nisan 2022 Security program is not running correctly PUBG battlegrounds fix Windows'u güncelleyin... PUBG'yi başlatmadan önce tüm programları kapatın... Güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın... PUBG'yi yönetici olarak çalıştırın... Başlangıç programlarını devre dışı bırakın... Başlatma hizmetlerini devre dışı bırakın... En son DirectX sürümünü yükleyin... En son Microsoft Visual C++ 2015 yeniden dağıtılabilir güncelleştirme 3'ü yükleyin.
Security program is not running correctly PUBG battlegrounds fix Windows'u güncelleyin... PUBG'yi başlatmadan önce tüm programları kapatın... Güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın... PUBG'yi yönetici olarak çalıştırın... Başlangıç programlarını devre dışı bırakın... Başlatma hizmetlerini devre dışı bırakın... En son DirectX sürümünü yükleyin... En son Microsoft Visual C++ 2015 yeniden dağıtılabilir güncelleştirme 3'ü yükleyin.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 27 Nisan 2022 #2 Denetim Masası'ndan silmek yerine komple klasörünü silmelisin artık dosyalar kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #3 PYLIB dedi: Denetim Masası'ndan silmek yerine komple klasörünü silmelisin artık dosyalar kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamı ile sildim zaten. Geri indirdim değişmedi. Artı 0 Eksi
PYLIB dedi: Denetim Masası'ndan silmek yerine komple klasörünü silmelisin artık dosyalar kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamı ile sildim zaten. Geri indirdim değişmedi.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 27 Nisan 2022 #4 Security program is not running correctly PUBG battlegrounds fix Windows'u güncelleyin... PUBG'yi başlatmadan önce tüm programları kapatın... Güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın... PUBG'yi yönetici olarak çalıştırın... Başlangıç programlarını devre dışı bırakın... Başlatma hizmetlerini devre dışı bırakın... En son DirectX sürümünü yükleyin... En son Microsoft Visual C++ 2015 yeniden dağıtılabilir güncelleştirme 3'ü yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Security program is not running correctly PUBG battlegrounds fix Windows'u güncelleyin... PUBG'yi başlatmadan önce tüm programları kapatın... Güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın... PUBG'yi yönetici olarak çalıştırın... Başlangıç programlarını devre dışı bırakın... Başlatma hizmetlerini devre dışı bırakın... En son DirectX sürümünü yükleyin... En son Microsoft Visual C++ 2015 yeniden dağıtılabilir güncelleştirme 3'ü yükleyin.
L Lebowsk1 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 166 Çözümler 1 27 Nisan 2022 #5 Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #6 Windows güncellemesi varmış yapayım dedim düzeldi . Yardımcı olan herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi