Bahsettiğin durumun Pubg'nin pc versiyonu ile ilgili olmadığını düşünüyorum. şimdi hem Steam'den hem de Epic'ten kontrol ettim öyle bir şey gözükmüyor. Pubg Mobile oyunundan bahsetmiş olabilir.
Bahsettiğin durumun PUBG'nin PC versiyonu ile ilgili olmadığını düşünüyorum. Şimdi hem Steam'den hem de Epic'ten kontrol ettim öyle bir şey gözükmüyor. PUBG Mobile oyunundan bahsetmiş olabilir.
Yok hocam kafede abi geldi şurada bedava kasa veriyord dedi 10 tane kasa açtım ilkinden direkt sarı desen ak çıktı adam iyi değerli bir şey çıktı satarsın dedi nasıl dedim bende AUG vardı 3 seviye iken satrım dedi hatta kil sayısı fazla olursa değeride artıyor dedi
Yok hocam kafede abi geldi şurada bedava kasa veriyord dedi 10 tane kasa açtım ilkinden direkt sarı desen ak çıktı adam iyi değerli bir şey çıktı satarsın dedi nasıl dedim bende AUG vardı 3 seviye iken satrım dedi hatta kil sayısı fazla olursa değeride artıyor dedi