PUBG Sona mı Eriyor?

Makaleler
6
Arkadaşlar Steam'de şu anda 87 TL'ye PUBG oyunu satılmaktadır, 2016'da Alpha versiyonu çıktı. Sonra 2017 Aralıkta hazır hale geldi ve satışa sunuldu. 2018'de 900 milyon yüklemeye sahip oldu fakat günümüzde bu sayı belli olmasa da birkaç gün PUBG oynayan Twitch yayıncıları izleyin oyuncu sayısının 64 olması için çok uzun süre bekliyorlar.
(Dereceli maçta bot yok normal maçta bot var) ve (Dereceli maç maks 64 kişi alıyor.) Sence PUBG'nin sonu mu geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Warzone oynadıktan sonra PUBG girince aşırı sıkıcı ve kanser edici geliyor, yani oyun akmıyor.
PUBG'de 20 dk loot yapıyosun sonra koş koş koş, eve pusmuş biri seni vursun veeee öldün çık.
Warzone'da ölsen bile geri dogma şansın var ve loot yapmak o kadar zor degil, bide skiller oldugundan pusucular daha az.
PUBG'yi bu saatten sonra eskiden beri oynayan pro oyuncuları oynar bence.

Mobil versiyonuz inanılmaz fazla oynanıyor ama Steam versiyonuz çok zor ondan dolayı pek yeni başlayan oyuncusu yok.

Aslında oyun bitmezde oyun geliştiricileri sürekli bir akıl tutulması yaşıyor. Sürekli map getirip oyuncuları maplere dağıttılar maç bulamamaya başladılar ve çözüm olarak bot getirdiler en son hataları bu oldu herkes isyanda. Oyuncularına kulak vermeyen yapımcıları var maalesef. Bende hala oynuyorum ama gerçekten sıkmaya başladı cumartesi günü 15 oyun oynadım 8 Win aldım heyecanı eskisi kadar kalmadı benim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…